За да реализира щастието, човек трябва да използва всички негативни състояния като горивен материал в лабораторията на живота. Щастието - това е превръщането на силите в себе си.

~ Учителя Петър Дънов

животът, койтоискам да имам

СЕРИЯ ОТ СРЕЩИ НА ТЕМА ЦЕЛ И ТРАНСФОРМАЦИЯ

За Вашето личностно развитие, усъвършенстване и реализация в живота

Кой би имал полза от срещите на тема Цел и Трансформация: Срещите са отворени за всички, но най-вече за тези от вас, които търсят промяна и са започнали често да си задават следните въпроси:

Преполових живота си в този хубав, но чужд офис и сега накъде?
Как и къде да намеря хора около мен, които да разберат наистина, че аз имам нужда да обичам работата си?
Психо ли съм, ако тайничко намирам живота си за еднообразен, скучен и без особени изгледи за промяна?
Душата ми защо е избрала да се роди точно в България, не можа ли да избере някоя по-богата държава?

В момента в София се провеждат стотици семинари на теми от рода : Как да успея?, Следвай сърцето си, Обнови живота си и така до безкрай. Посещавайки ги всичките открих в тях пропуски, илюзии и полуистини, което всъщност ме вдъхнови да започна серия от срещи, обхващащи и най-неприятните въпроси за хората, свързани със страха, липсата на средства, липсата на посока, липсата на стратегия, липсата на разбиране и др.

Процесът на трансформация в желана посока е дълъг, което означава, че той отнема време.
Т.е. след едно посещение на един семинар ще се чувствате заредени и мотивирани точно една седмица, няма да е повече и това е истината, която споделям с вас от моя личен опит.

Друг важен акцент, който искам да засегна, е за работата на Вселената и за Вашата работа. Вселената не може да свърши нещо вместо вас, само защото повтаряте някакви модерни сега утвърждения. Смисълът на тези утвърждения е да подготвят съзнанието ви за предстоящата работа, без която няма промяна и няма успех. Работата ще си я свършите вие. И ще минете през много изпитания и неприятности, които са неизбежен етап от процеса на развитие. Много са интересни автобиографиите на успели личности като Габриел Шанел и Хенри Форд, които вместо да повтарят утвърждения пред огледалото, просто отиват на работа в събота вечер - без да се оплакват. Забележителното тук е, че работят за своя цел, а не за чужда. Този момент е много важен и разбира се ще се спрем на него по време на срещата.

Надявам се да не сте ме разбрали погрешно - вярвам в знаците и жокерите отгоре, но основната работа трябва да се свърши от нас хората, а не от Вселената. Разбира се че имаме ангели хранители и духовни водачи, но изборите трябва да се правят от нас хората, а не от някой отвън или отгоре.

Ако съм докоснала актуални за вас теми, заповядайте на срещите на тема Цел и Трансформация в събота или неделя от 16.00 до 19.00 ч на адреса на Аметистът на Мерлин в София (ж.к. Дианабад, бл. 2А, телефон за упътване 0889 245 667)

Стойността на едно посещение е 20 лв.

Необходимо е предварително записване на имейл: razgovori@svetovete.com

Можете да споделите тази информация с ваши приятели, за които вярвате, че може да бъде полезна. Благодаря.

С пожелание за вдъхновение и кураж по Вашия път,
Ивана Камбушева
Основател на Аметистът на Мерлин

28 Януари

Откриване на смисъла и радостта 2024

или За силата и смелостта в мен

Опознай себе си, докато играеш главна роля в приказки, написани от автора на Аметистът на Мерлин!
Идеята на този формат е да се изживее припомняне на силата и смелостта вътре във всеки от нас.
Въпросите, на които ще търсим отговор, са следните:
- Колко често оценявате себе си като силен и смел?
- Търсите ли тези качества първо у себе си, после у другите?
- Изобщо важни ли са те за вас?
- Какво място сте им отредили във вашата ценностна система?
- Какво общо могат да имат вътрешната сила и смелостта със смисъла и радостта?

Вижте повече
14 Януари

Цел и Трансформация 2024

Ролята на целта като ключ за развитието в нашия живот

Навсякъде четем посланието Следвай сърцето си! или Тръгни по пътя към мечтата си и то веднага! И двете звучат красиво и примамливо, но никой не казва истината, че това всъщност е най-трудното нещо на света. Да се превърнеш в личността, която мечтаеш да бъдеш и да имаш живота, който искаш, предполага максимума на твоите умения, вътрешни сили, духовни устои и нови качества. Пътят на себереализацията е дълъг. Това е пътя към промяната, по който има възходи и спадове и пълна гама на човешките емоции.

Вижте повече
Сподели във Facebook
© 2017-2023 Аметистът на Мерлин. Всички права запазени