Иска ли да реализира желанията си, човек трябва да концентрира мисълта си.

~ Учителя Петър Дънов

Цел итрансформация

Ако знаете, че Вселената ще Ви осигури всички необходими ресурси, пари, условия и хора, Но при условие, че имате импулс да следвате цел на сърцето си, която е добронамерена, ще Ви донесе развитие на личността, ще Ви направи добър в някаква област, ще Ви служи за поле да изразявате себе си...Каква ще бъде тази Ваша цел?

Звучи ли Ви реално или не, добре е човек да бъде подготвен за подаръците от съдбата. Добре е да държим в съзнанието си представа за това, което най-много бихме искали да постигнем. Ако Вселената Ви изненада и Ви подари ресурс, за да започнете, готови ли сте за старта?
Вселената ни дарява ресурси, но готовността за тяхното използване се изисква от Нас.

По-разпространеният вариант на този духовен закон се изразява в това, че Човекът е този, който трябва да направи първата стъпка по своя път, за да получи подарък.

На който и от двата варианта да се спрете, задължително условие е - да знаете какво точно искате да направите със своя живот.

Очаквам Ви на срещите, за да продължаваме тази важна тема. Никога не подценявайте силата на Вашия импулс да следвате някаква цел на сърцето. Няма случайни желания.

С пожелание да сбъднете себе си,
Ивана Камбушева
Основател на Аметистът на Мерлин

« Обратно

Сподели във Facebook
© 2017-2024 Аметистът на Мерлин. Всички права запазени