Ето моята тайна. Тя е много проста: човек вижда истински само със сърцето. Най-важното е невидимо за очите.

Из Малкият принц

~ Антоан дьо Сент-Екзюпери

Какво е състояние на висока жизнена енергетика

В тази статия ще обясня защо е толкова важно човек да живее в състояние на висока жизнена енергетика. Този термин ще започне да се среща все по-често, защото той е ключ към желаната от нас трансформация, промяна.

За да го разберете, първо трябва да си представите неговата противоположност - състояние на ниска жизнена енергетика. В състояние на ниска енергетика човек няма сили за промяна, движи се по инертност, прави нещата, които трябва, без да се замисля и без да си дава сметка - това добре ли е за мен? Не вижда ясна посока, цел, няма представа какво предстои, просто се оставя да бъде управляван от външни фактори. Времето минава, човек не е в състояние да управлява своето време и енергийни ресурси или пък си мисли, че го прави, но въпреки това изпитва чувство на неудовлетвореност.

Състоянието на висока енергетика Ви дава възможност да поемете контрола над Вашето време и Вашите енергийни ресурси, които не са безгранични, ЗАЩОТО ЧОВЕК НЕ Е ВЕЧНО НА ЗЕМЯТА.

За да може човек да разгърне своя жизнен потенциал, НЕОБХОДИМО Е ТОЙ ДА ВДИГНЕ НИВОТО НА СВОЯТА ЖИЗНЕНА ЕНЕРГЕТИКА. За да има сили, вдъхновение, импулс, той трябва да борави с всички ресурси на своята жизнена енергия. Без да бъде в състояние на висока енергетика, той не може да бъде себе си на 100 %. Само когато сте на нивото на най-високата си енергетика, можете да изразявате себе си без цензура.

Всичко в заобикалящия Ви свят служи на Вас, на Вашето развитие. Ще можете да го разберете единствено, ако се намирате в състояние на висока енергетика, т.е. в състояние на ясно виждане на нещата. Всички хора и ситуации всъщност Ви подготвят за реализирането на самия Вас.

Позволете си за момент да си представите Себе си в състоянието на Вашата най-висока жизнена енергетика. Там ли ще бъдете, където сте в момента? С това ли ще се занимавате, което правите в момента? Така ли ще изглеждате?
Давате ли си сметка всеки ден от Вашия живот - в какво състояние е жизнената Ви енергетика днес? Ако не е на нужното ниво, защо не е? Ако е на нужното ниво, какво Ви е дало импулс, вдъхновение?

Дайте си време да наблюдавате Себе си.
Нима има нещо по-важно от Вас и Вашия потенциал?

С пожелание за откриване на нови жизнени сили,
Ивана Камбушева
Основател на Аметистът на Мерлин

« Обратно

Сподели във Facebook
© 2017-2023 Аметистът на Мерлин. Всички права запазени